Firefox for Android Beta (da)

Title — 24 characters

Firefox Beta til Android

What’s new — 246 characters

Vi arbejder altid på at gøre Firefox til Android bedre for hver ny udgivelse. Læs udgivelsesnoterne på https://www.mozilla.org/en-US/firefox/android/notes/ (på engelsk) for at lære mere om nye funktioner, fejlrettelser og forbedringer af ydelsen.

Short Description — 69 characters

Hent den officielle gratis Firefox Beta-browser, og giv din feedback!

Description — 1172 characters

Hjælp med at forbedre og finpudse de nyeste funktioner, der næsten er klar til den nye udgave. Med Firefox Beta kan du teste de seneste ydelses-, tilpasnings- og sikkerhedsforbedringer, inden de kommer med i den næste version.
Sæt dit fingeraftryk. Hjælp med at lægge sidste hånd på funktioner og funktionalitet.
**Vi har brug for din hjælp med at teste Intel x86 Atom-baserede enheder! Hvis du har en Intel x86 Atom-baseret enhed, så hent Firefox Beta, og fortæl os, hvad du synes.**

Finder du en fejl? Rapportér det på https://mzl.la/android_bugs.

Vil du vide mere om de tilladelser, Firefox beder om? https://mzl.la/Permissions
Læs vores liste med understøttede enheder og seneste systemkrav på https://www.mozilla.org/en-US/firefox/mobile/platforms/.

OM MOZILLA

Mozilla er stolt af at være en non-profit-organisation. Vi arbejder ihærdigt på at give den enkelte bruger kontrol over webbet.
Vi er et globalt fællesskab af brugere, udviklere og bidragsydere, som arbejder på at bevare internettet levende og tilgængeligt.
Som bruger af Firefox er du en del af fællesskabet, og du hjælper os med at skabe et bedre internet.
Læs mere på https://www.mozilla.org.