Focus for iOS Listing Copy (fi)

Title 25 characters

Firefox Focus: Yksityinen

Subtitle 30 characters

Estä mainokset automaattisesti

Description

Selaa täysin itseksesi. Uusi Firefox Focus estää automaattisesti useita verkkokäyttäytymisen seuraimia — aina siitä asti kun käynnistät sen, siihen asti kun suljet sen. Poista helposti sivuhistoria, salasanat ja evästeet, jotta esimerkiksi ei-toivotut mainokset eivät voi seurata selailuasi.

”Yksityinen selaus” ei ole useimmissa selaimissa kattava tai helppokäyttöinen. Focus tarjoaa selaimena kattavampaa yksityisyyttä, joka on aina käytössä, ilmaista ja käyttäjän puolella – koska Focus-selainta tukee voittoa tavoittelematon Mozilla, joka puolustaa oikeuksiasi verkossa.

AUTOMAATTINEN YKSITYISYYSEstää useimpien verkkoseuraimien toiminnan ilman asetusten säätöäPoista selaushistoriasi helposti — ei salasanoja, ei evästeitä, ei seuraimia

SELAA NOPEAMMINVerkkosivut vaativat vähemmän dataa ja latautuvat nopeammin, kun seuraimet ja mainokset poistetaan

MOZILLAN TEKEMÄUskomme, että kaikilla tulisi olla oikeus määrätä omasta elämästään myös verkossa. Tämän puolesta olemme taistelleet jo vuodesta 1998.

What’s new

Tämä päivitys lisää tuen seuraaville kielille: albania, baski, bengali, bretoni, burma, katalaani, heprea, islanti, iiri, kazakki, korea, lao, alasorbi, norjan bokmål, norjan nynorsk, persia, euroopanportugali, gaeli, thai, yläsorbi.

Keywords— 95 characters

internet,safari,chrome,opera,explorer,haku,adblock,flash,selain,selaaminen,incognito,yksityinen