Focus for iOS Listing Copy (fi)

Title 25 characters

Firefox Focus: Yksityinen

Subtitle 30 characters

Estä mainokset automaattisesti

Description

Selaa täysin itseksesi. Uusi Firefox Focus estää automaattisesti useita verkkokäyttäytymisen seuraimia — aina siitä asti kun käynnistät sen, siihen asti kun suljet sen. Poista helposti sivuhistoria, salasanat ja evästeet, jotta esimerkiksi ei-toivotut mainokset eivät voi seurata selailuasi.

”Yksityinen selaus” ei ole useimmissa selaimissa kattava tai helppokäyttöinen. Focus is next-level privacy that’s free, always on and always on your side — because it’s backed by Mozilla, the non-profit that fights for your rights on the Web.

AUTOMAATTINEN YKSITYISYYSBlocks a wide range of common Web trackers without any settings to setPoista selaushistoriasi helposti — ei salasanoja, ei evästeitä, ei seuraimia

SELAA NOPEAMMINVerkkosivut vaativat vähemmän dataa ja latautuvat nopeammin, kun seuraimet ja mainokset poistetaan

MOZILLAN TEKEMÄUskomme, että kaikilla tulisi olla oikeus määrätä omasta elämästään myös verkossa. Tämän puolesta olemme taistelleet jo vuodesta 1998.

What’s new

This update adds support for the following new localizations: Albanian, Basque, Bengali, Breton, Burmese, Catalan, Hebrew, Icelandic, Irish, Kazakh, Korean, Lao, Lower Sorbian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk, Persian, Portuguese (Portugal), Scottish Gaelic, Thai, Upper Sorbian.

Keywords— 95 characters

internet,safari,chrome,opera,explorer,haku,adblock,flash,selain,selaaminen,incognito,yksityinen