Firefox for Android Beta (fi)

Title — 24 characters

Firefox for Android Beta

What’s new — 295 characters

Työskentelemme kovasti tehdäksemme Firefoxin Android-versiosta entistä paremman jokaisen julkaisun myötä. Lue julkaisutiedot ja saa lisätietoja uusista ominaisuuksista, vikakorjauksista ja suorituskykyyn liittyvistä parannuksista osoitteessa https://www.mozilla.org/en-US/firefox/android/notes/.

Short Description — 57 characters

Hanki virallinen Firefox Beta -selain ja anna palautetta!

Description — 1280 characters

Auta jalostamaan ja viimeistelemään uusimmat melkein virallista julkaisua varten valmiit ominaisuudet. Firefoxin beetaversiolla saat uusimmat suorituskykyyn, mukautettavuuteen ja tietoturvaan liittyvät parannukset, ennen kuin ne julkaistaan seuraavaan vakaaseen versioon.
Vaikuta auttamalla meitä viimeistelemään uudet ominaisuudet ja toiminnallisuudet.
**Tarvitsemme testausapua Intel x86 Atom -pohjaisilla laitteilla! Jos sinulla on Intel x86 Atom -pohjainen laite, lataa Firefox Beta ja kerro meille kokemuksestasi.**

Löysitkö vian? Ilmoita siitä meille osoitteessa https://mzl.la/android_bugs.

Haluatko tietää lisää Firefoxin pyytämistä käyttöoikeuksista? Lue https://mzl.la/Permissions
Tuettujen laitteiden lista ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset löytyvät osoitteesta https://www.mozilla.org/en-US/firefox/mobile/platforms/.

TIETOJA MOZILLASTA

Mozilla on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on omistautunut pitämään verkon voiman tavallisten ihmisten käsissä.
Olemme maailmanlaajuinen yhteisö käyttäjiä, avustajia ja kehittäjiä, jotka työskentelevät yhdessä innovoidakseen puolestasi.
Kun käytät Firefoxia, sinusta tulee osa yhteisöä, ja samalla autat rakentamaan aiempaa valoisampaa tulevaisuutta verkolle.
Lue lisää osoitteessa https://www.mozilla.org.