Firefox for Android Beta (hu)

Title — 24 characters

Firefox for Android Beta

What’s new — 268 characters

Azon dolgozunk, hogy a Firefox for Android minden új kiadásban egyre jobb legyen. Olvassa el a kiadási megjegyzéseket, és ismerje meg az új funkciókat, hibajavításokat és a teljesítménybeli fejlesztéseket a https://www.mozilla.org/en-US/firefox/android/notes/ oldalon.

Short Description — 76 characters

Telepítse az ingyenes Firefox Beta böngészőt és ossza meg velünk véleményét!

Description — 1172 characters

Segítsen – még a premier előtt – a legújabb funkciók tökéletesítésében. A Firefox Beta használatvával kipróbálhatja a legújabb teljesítmény, testreszabási, biztonsági fejlesztéseket, mielőtt az új végleges verzióban megjelenne.
Legyen hatással a szolgáltatásokon és funkciókon végzett utolsó simításokra.
**Segítse teszteléssel az Intel x86 Atom alapú eszközöknél! Ha rendelkezik Intel x86 Atom alapú rendszerrel, töltse le a Firefox Beta és mondja el véleményét.**

Hibát talál? Jelentse be itt: https://mzl.la/android_bugs.

Szeretne többet megtudni a Firefox engedélykéréseiről? https://mzl.la/Permissions
Tekintse meg a támogatott eszközök listáját és a minimális rendszerkövetelményeket: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/mobile/platforms/.

A MOZILLÁRÓL

A Firefox büszke arra, hogy nem kereskedelmi termékként célja, hogy a felhasználók kezei közt tartsa az internet erejét.
Felhasználók, hozzájárulók és fejlesztők világméretű közössége vagyunk, akik a felhasználók érdekeit szem előtt tartva fejlesztenek.
A Firefox használatával a közösségünk tagjává válik és segíti, hogy egy szebb jövőt építsünk a Webnek.
Tudjon meg többet: https://www.mozilla.org.