Focus for iOS Listing Copy (nb-NO)

Title 29 characters

Firefox Focus: Privat og rask

Subtitle 29 characters

Blokkerer annonser automatisk

Description

Surf uten å føle deg overvåket. Den nye Firefox Focus blokkerer automatisk et bredt spekter av online trackere - fra det øyeblikket du starte den til du er ferdig. Slett enkelt din historikk, passord og infokapsler, slik at du ikke blir fulgt av ting som uønskede annonser.

På de fleste nettlesere er "Privat nettlesing" ikke omfattende eller lett å bruke. Focus er personvern på neste nivå som er fri, og som er alltid tilgjengelig og alltid der for deg — fordi det er støttet av Mozilla, den ideelle organisasjon som arbeider for dine rettigheter på internett.

AUTOMATISK PERSONVERNBlokkerer et bredt spekter av vanlige nettsporere uten å endre noen innstillingerSletter enkelt historikken — ingen passord, ingen infokapsler, ingen sporere

SURF RASKEREVed å fjerne sporere og annonser, kan nettsider krever mindre data og laste raskere

UTVIKLET AV MOZILLAVi mener alle bør ha kontroll over sine liv på nettet. Det er det vi har kjempet for siden 1998.

What’s new

Denne oppdateringen legger til støtte for følgende nye språk: albansk, baskisk, bengalsk, bretonsk, burmesisk, katalansk, hebraisk, islandsk, irsk, kasakhstansk, koreansk, laotisk, nedersorbisk, norsk bokmål, norsk nynorsk, oversorbisk, persisk, portugisisk (Portugal), skotsk gælisk, thai.

Keywords— 96 characters

internett,safari,chrome,opera,explorer,søk,adblock,flash,nettleser,inkognito,privat,surf,surfing