Focus for Android Listing Copy (ro)

Title — 44 characters

Firefox Focus: Browserul dedicat intimității

Short Description — 77 characters

Browser rapid și dedicat intimității. De la Firefox - un browser de încredere

Description — 1101 characters

Navighează fără grija de a fi urmărit. Noul Firefox Focus blochează automat o gamă largă de elemente de urmărire online — din momentul în care îl lansezi până în secunda în care îl închizi. Șterge cu ușurință istoricul, parolele și cookie-urile, astfel încât nu vei fi urmărit de elemente precum reclame nedorite.

„Navigarea privată” pe majoritatea browserelor nu este comprehensivă sau ușor de folosit. Focus înseamnă confidențialitate la un alt nivel: gratuită, mereu activă și întotdeauna de partea ta — pentru că este susținut de Mozilla, organizația nonprofit care luptă pentru drepturile tale pe web.

CONFIDENȚIALITATE AUTOMATĂBlochează o gamă largă de elemente de urmărire web frecvente fără alte setări necesareȘterge cu ușurință istoricul — fără parole, fără cookie-uri, fără elemente de urmărire

NAVIGHEAZĂ MAI RAPIDEliminând elementele de urmărire și reclamele, este posibil ca paginile web să necesite mai puține date și să se încarce mai rapid

CREAT DE MOZILLACredem că oricine trebuie să dețină controlul asupra vieții sale online. Pentru asta ne luptăm din 1998 încoace.