Focus for Android Listing Copy (ro)

Title — 44 characters

Firefox Focus: Browserul dedicat intimității

Short Description — 77 characters

Browser rapid și dedicat intimității. De la Firefox - un browser de încredere

Description — 1033 characters

Navighează fără grija de a fi urmărit. Noul Firefox Focus blochează automat o gamă largă de urmăritori online — din momentul în care îl lansezi până în secunda în care îl închizi. Șterge cu ușurință istoricul, parolele și cookie-urile, astfel încât nu vei fi urmărit de elemente precum reclame nedorite.

„Navigarea privată” pe majoritatea browserelor nu este comprehensivă sau ușor de folosit. Focus înseamnă confidențialitate la un alt nivel: gratuită, mereu activă și întotdeauna de partea ta — pentru că este susținut de Mozilla, organizația nonprofit care luptă pentru drepturile tale pe web.

CONFIDENȚIALITATE AUTOMATĂBlochează o gamă largă de urmăritori web fără să faci nimic în plusȘterge cu ușurință istoricul — fără parole, fără cookie-uri, fără urmăritori

NAVIGHEAZĂ MAI RAPIDEliminând urmăritorii și reclamele, paginile web pot necesita mai puține date și să încarce mai rapid

CREAT DE MOZILLACredem că oricine trebuie să dețină controlul asupra vieții sale online. Pentru asta ne luptăm din 1998 încoace.