Focus for Android Listing Copy (ro)

Title — 42 characters

Firefox Focus: Browser dedicat intimității

Short Description — 80 characters

Obține browserul dedicat intimității. Rapid și privat întotdeauna, de la Firefox

Description — 1065 characters

Navighează fără grija de a fi urmărit. Noul Firefox Focus blochează automat o gamă largă de urmăritori online — din momentul în care îl lansezi până în secunda în care îl părăsești. Șterge cu ușurință istoricul, parolele și cookie-urile, astfel încât nu vei fi urmărit de lucruri precum reclamele nedorite.

„Navigarea privată” pe majoritatea browserelor nu este comprehensivă sau ușoară de folosit. Focus reprezintă confidențialitatea la următorul nivel: liberă, mereu în funcțiune și mereu de partea ta — deoarece acesta este susținut de Mozilla, organizația nonprofit care luptă pentru drepturile tale pe web.

CONFIDENȚIALITATE AUTOMATĂBlochează o gamă largă de urmăritori web obișnuiți fără a fi necesar să setezi cevaȘterge cu ușurință istoricul — nicio parolă, niciun cookie, niciun urmăritor

NAVIGHEAZĂ MAI RAPIDEliminând urmăritorii și reclamele, paginile web pot necesita mai puține date și să încarce mai rapid

REALIZAT DE MOZILLACredem că toată lumea ar trebui să aibă control asupra vieții lor online. Pentru asta luptăm din 1998 încoace.